Gödöllői királyi túra

Egy igazán különleges utazás

Fedezze fel velünk a kastélyt

Magyarország egyik leggyönyörűbb kastélyát látogathatja meg a BookinBud kínálatában. A gödöllői királyi kastélyt Grassalkovich I. Antal gróf 1735 után kezdte megépíteni. Az északi szárnyban még ma is működik a római katolikus templon. Mária Terézia királynő a mai állapotában láthatta az épületet, amikor 1751-ben látogatta meg Grassalkovichot Gödöllőn.

A látogatás keretében megtekinthető többek között a Barokk Színház, Királydombi pavilon vagy Rudolf- és Gizella-szárnya, lovardája és híres barokk stílusban megépült istállója. Segítünk felfedezni az összes látnivalót.

Ne maradjon le semmiről

Z

Gödöllő város nevezetességei

Z

Erzsébet királyné nyári rezidenciája

Z

Látogatás Erzsébet királyné kávézójában

Z

A világ második legnagyobb barokk stílusú kastélyában való körbevezetés

Z

A kastély kerthelyiségének felfedezése

Hihetetlenül szép élmény

Rugalmas

Szolgáltatásunkat tetszőleges időpontra és útvonalra rendelheti meg. 100% rugalmaság az Ön kényelmében!

Kényelmes

Utazzon az elvárható legmagasabb minőségben. Légkondicionált és teljes felszereltségű járműveinkben jól fogja magát érezni!

Élvezetes

Számunkra nagyon fontos, hogy az idegenvezetést Ön is megértse és élvezze. Ígény szerint több nyelven történő élő idegenvezetést biztosítunk.

Fix áras

Nincsenek rejtett költségeink. A fizetéskor nem fog meglepődni, hiszen minden pontosan úgy történik, ahogyan azt a legelején megbeszéltük.

Önért megyünk

A gödöllői király túra indulási helyszíne Budapest. Viszont ígény szerint Budapesten kívül lehetőség van Gödöllő közigazgatási határain belül, a megadott találkozási ponton megkezdeni ezt a fantasztikus programot.

A kirándulás Budapesten ér véget.

A jegyár tartalmazza

Z

Élő idegenvezetés több nyelven

Z

1 órás buszos városnézés

Z

3 órás program idegenvezetéssel a kastélyban

Z

Fantasztikus hangulat

Szeretnék időpontot foglalni