Dunakanyar városnézés

Egy igazán különleges utazás

Fedezze fel velünk a Visegrádi-hegységet

Dunakanyar – Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Ezen a részen a Duna a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik. Magyarország egyik legszebb tájszakasza, ami szerepel a világörökségi várományosi listán is.

Esztergom – A város az esztergomi érsek székvárosaként a római katolikus egyház magyarországi központja. Az esztergomi bazilika Európa egyik legnagyobb bazilikája. Itt található többek között a Bakócz-kápolna, az egyetlen épen maradt magyar reneszánszkori épület vagy a Keresztény Múzeum.

Szentendre – Szerkezetét meghatározzák a különböző nemzetiségek színes negyedei (“mehalái”), illetve a negyedek középpontjaiban elhelyezkedő templomok. Szentendre városrészeit az Állomás tér és környéke, a déli és az északi városrész, a illetve a történelmi városmag, illetve a Bükkös-patak partja és az Izbég jelenti.

Visegrád – A magyar középkor legfontosabb településeként tartják számon. Itt található a volt királyi palota, a fellegvárral. A környékről indulnak a legszebb utak a Visegrádi-hegység belsejébe.

Ne maradjon le semmiről

Z

Királyi palota

Z

Duna Múzeum

Z

Fellegvár

Z

Bakócz kápolna

Z

Esztergomi bazilika

Z

Szentendrei fő tér

Szentendre-Visegrád-Ezstergom kirándulás

Rugalmas

Szolgáltatásunkat tetszőleges időpontra és útvonalra rendelheti meg. 100% rugalmaság az Ön kényelmében!

Kényelmes

Utazzon az elvárható legmagasabb minőségben. Légkondicionált és teljes felszereltségű járműveinkben jól fogja magát érezni!

Élvezetes

Számunkra nagyon fontos, hogy az idegenvezetést Ön is megértse és élvezze. Ígény szerint több nyelven történő élő idegenvezetést biztosítunk.

Fix áras

Nincsenek rejtett költségeink. A fizetéskor nem fog meglepődni, hiszen minden pontosan úgy történik, ahogyan azt a legelején megbeszéltük.

Önért megyünk

Budapest közigazgatási határán belül bárhova elmegyünk Önért a kijelölt helyre. Ezt hívjuk pick up szolgáltatásnak. Ön megjelöli a helyszínt, ahol fel kell vennünk és mi ott leszünk a megbeszélt időpontban. Nincsen felesleges utazás. Nincsen időpazarlás. Maximális kényelem, maximális élmény.

A jegyár tartalmazza

Z

Élő idegenvezetés több nyelven

Z

9 órás program

Z

3 fogásos a’la carte ebéd

Z

Ingyenes hotel pick-up

Z

Légkondícionált busz

Z

3 történelmi város megtekintése

Z

Jófej buszsofőr

Z

Visszafele Szentendre-Budapest hajójegy

Egész napos program, felejthetetlen élmény