Buszbérlés

Ne bízza a véletlenre!

Érdemes tőlünk bérelni a buszt

Amikor a BookinBud-tól bérel buszt, akkor a minőséget és megbízhatóságot választja. Prémium buszválasztékunkból személyre szabottan ki tudja választani a saját maga számára megfelelő felszereltségű és méretű járművet. Velünk az utazás maga az élmény!

Ha velünk utazik, akkor számíthat a barátságos sofőrre, aki minden esetben figyelembe veszi utazó közönségének ígényét, elképzeléseit. Ez felbecsülhetetlen egy kirándulás során, mint ahogyan az olyan “buszos vállalkozás” is, amelyik mindent szigorúan az előre egyeztetett ütemterv szerint, késés nélkül hajtja végre a feladatát!

Ne maradjon le semmiről

Z

Legjobb árak és kedvezmények

Z

Hivatásos járművezetők

Z

Nincsenek rejtett költségek

Z

Szigorú ütemterv

Z

Figyelünk az utazó közönségünkre

Z

Prémium buszok

Különböző felszereltségű és méretű buszok teljes választéka

Rugalmas

Szolgáltatásunkat tetszőleges időpontra és útvonalra rendelheti meg. 100% rugalmaság az Ön kényelmében!

Kényelmes

Utazzon az elvárható legmagasabb minőségben. Légkondicionált és teljes felszereltségű járműveinkben jól fogja magát érezni!

Élvezetes

Számunkra nagyon fontos, hogy az idegenvezetést Ön is megértse és élvezze. Ígény szerint több nyelven történő élő idegenvezetést biztosítunk.

Fix áras

Nincsenek rejtett költségeink. A fizetéskor nem fog meglepődni, hiszen minden pontosan úgy történik, ahogyan azt a legelején megbeszéltük.

Önért megyünk

Budapest közigazgatási határán belül bárhova elmegyünk Önért a kijelölt helyre. Ezt hívjuk pick up szolgáltatásnak. Ön megjelöli a helyszínt, ahol fel kell vennünk és mi ott leszünk a megbeszélt időpontban. Nincsen felesleges utazás. Nincsen időpazarlás. Maximális kényelem, maximális élmény.

Ez nagyon jól hangzik

Z

Megbízható buszok

Z

Online buszbérlés

Z

Barátságos sofőrök

Z

Egyszerű ügyintézés

Vegye fel velünk a kapcsolatot