Budapesti városnézés

Egy igazán különleges utazás

Fedezze fel velünk a fővárost

Válassza különleges, városnézéssel egybekötött programunkat. 3 órás budapesti városnézés idegenvezetéssel egybekötve! Egy utazás, ami fantasztikus élményekkel ajándékozza meg Önt.

Budapest bizonyítottan a világ egyik legszebb városa, ami számos kincset rejt magában. Nem szabad lemaradni semmiről, hiszen számos látnivaló tárul az ide utazók elé. Csak tudni kell, hogy hol keressük!

Ne maradjon le semmiről

Z

Lánchíd

Z

Budai vár

Z

Citadella

Z

Hősök tere

Z

Parlament

Z

Bazilika

Városnézés, amit Önre szabunk

Rugalmas

Szolgáltatásunkat tetszőleges időpontra és útvonalra rendelheti meg. 100% rugalmaság az Ön kényelmében!

Kényelmes

Utazzon az elvárható legmagasabb minőségben. Légkondicionált és teljes felszereltségű járműveinkben jól fogja magát érezni!

Élvezetes

Számunkra nagyon fontos, hogy az idegenvezetést Ön is megértse és élvezze. Ígény szerint több nyelven történő élő idegenvezetést biztosítunk.

Fix áras

Nincsenek rejtett költségeink. A fizetéskor nem fog meglepődni, hiszen minden pontosan úgy történik, ahogyan azt a legelején megbeszéltük.

Önért megyünk

Budapest közigazgatási határán belül bárhova elmegyünk Önért a kijelölt helyre. Ezt hívjuk pick up szolgáltatásnak. Ön megjelöli a helyszínt, ahol fel kell vennünk és mi ott leszünk a megbeszélt időpontban. Nincsen felesleges utazás. Nincsen időpazarlás. Maximális kényelem, maximális élmény.

A jegyár tartalmazza

Z

Élő idegenvezetés több nyelven

Z

2 órás buszos városnézés

Z

1 órás gyalogos városnézés

Z

Megállás a Hősök terén és a Budai várban

Budapesti városnézés foglalás